PALVELUT

Seksuaaliterapiaa, seksuaalineuvontaa ja hyvinvointivalmennusta

SEKSUAALITERAPIA JA -NEUVONTA

Mietityttääkö jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys? Häiritseekö jokin seksuaalista hyvinvointiasi? Älä jää yksin kysymystesi kanssa. Jokainen kysymys on tärkeä, joten tule vastaanotolleni, yksin tai yhdessä.


Seksuaalisuus on yksi osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Tavoitteena on seksuaalisen hyvinvoinnin tukeminen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen.


Seksuaaliterapiassa voidaan käsitellä hyvinkin henkilökohtaisia ja arkoja aiheita, joten terapeutin ja asiakkaan välillä vallitsee luottamus ja vaitiolovelvollisuus. Seksuaaliterapian kesto ja käyntien määrä sovitaan tilannekohtaisesti.

Seksuaaliterapiatilanteita voivat olla esimerkiksi:

- seksuaaliseen haluttomuuteen liittyvät asiat

- seksuaaliset pakkomielteet ja riippuvuudet

- tunteiden ilmaisun, vuorovaikutuksen ja läheisyyden ongelmat

- itsetuntoon ja kehonkuvaan liittyvät pulmat

- eri elämäntilanteisiin liittyvät seksuaalielämän haasteet (yksinäisyys, perhe-elämän tuomat haasteet, ikääntyminen, sairauksien/toimenpiteiden/vammautumisen/lääkitysten vaikutukset).

IMG_5312_edited.jpg

RYHMÄPALVELUT

Luentoja, työpajoja sekä hyvinvoinnin hetkiä yhdessä. Unelmakartta-työpaja, Suklaameditaatio, Tunteiden työpaja, Ihana hetki, Valokuvatyöpaja.. Räätälöidään teidän ryhmällenne sopiva ohjelma TYHY-päiviinne, illan istujaisiin tai vaikkapa ystäväporukkanne kesken. Ota yhteyttä!

IMG_9907.jpg

IHANA HETKI

Ihana hetki puhuen seksuaalisuudesta, seksistä ja tutustuen ihanaa.fi-tuotteisiin. Ota yhteyttä ja varaa Ihana hetki esimerkiksi polttareihin tai ystäväporukalle.

Balloons
 
 
IMG_1355.jpg

MITÄ SINULLE KUULUU? HALUAISITKO PUHJETA KUKKAAN JA LÖYTÄÄ UUSIA VOIMAVAROJA ELÄMÄÄSI?